Gulerodskage med kærlighed

mmh gulerodskage, det er altid et sikkert hit, især pga den lækre svampede konsistens. Oftest vil den toppes med en

god portion creemecheese frosting, men jeg foretrækker den uden.

Bagt i springform

22 cm i diameter. Alm ovn 175 grader 35-45 minutter.

Ingredienser:
5 mellemstore groftrevet gulerødder
150 g blødt smør/bagemagerine
100 g sukker
125 g brun farin
150 g hvedemel
4 m/l æg
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk kanel
60 g hakkede valnødder

Fremgangsmåde:

  1. Pisk smør/magerine, sukker og brun farin sammen til en ensartet masse
  2. Rør æg, gulerødder og valnødder i dejen.
  3. Mel, bagepulver, kanel og salt blandes sammen og sigtes ned i blandingen.
  4. Kommes i en smurt springform
  5. Bagetid: almindelig ovn, 175 grader i 35-45 minutter
  6. Drys evt med flomelis – her har jeg klippet et hjerte i et stykke papir og drysset med flormelis henover
    – Anne

Skriv et svar