Verdens bedste brownie med chokoladecreme

20140304-220338.jpg

Der er intet bedre end en lækker kage med lækker chokolade creme! Mmmh også lige med et glas mælk til.

Ingredienser
500 g flormelis
125 g mel
100 g usødet kakaopulver
250 g usaltet smør
5 æg
30 g valnødder
30 g mørk chokolade

Chokolade cremen
200 g flormelis
75 g usaltet smør (stue temperatur)
30 g kakaopulver
150 g flødeost (fx buko eller philadelphia)

Sådan gør du
Tænd ovnen på 170 grader

1: Pisk æg og flormelis sammen til det er lyst og luftigt, det tager 3 minutter
2: Derefter sigtes mel og kakaopulver i, vend forsigtigt med en dejskraber eller grydeske.
3: Smelt smørret og vend det over i dejen.
4: Hak valnødderne og chokoladen og rør det i dejen.
5: Smør en bradepande med lidt fedtstof eller beklæd med bagepapir og hæld dejen over.
6: Sæt den i ovnen, hvor den skal have 35-40 min.

Chokoladecremen
1: Sigt kakaopulver og flormelis op i en skål og tilsæt smør. Pisk det på middel hastighed.
2: Når det er blandet godt sammen tilsættes flødeosten.
3: Pisk den stadig ved middel hastighed til det har en dejlig cremet konsistens.
4: Smøres på kagen, når den er kølet helt af

20140304-222243.jpg

Velbekomme

– Mette

Skriv et svar