Den gode klassiske kanelkage

20140528-232437-84277256.jpg

Her har i en opskrift på en lækker og svampet kanelkage

Til dejen skal du bruge
125 g smeltet smør eller bagemargarine
400 g sukker
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk natron
1/2 liter Kærnemælk
Til glasuren skal du bruge
50 g smeltet smør eller bagemargarine
250 g flormelis
2 tsk vanilje
1 spsk kakao
4 spsk varmt vand eller kaffe
Sådan gør du
Dejen
Tænd oven på 200 grader
Den smeltede smør og sukker piskes godt sammen.
Rør kærnemælk i.
I en seperat skål blandes mel, kanel og natron. Sigt det derefter op i massen med en si for at undgå melklumper. Bland det godt sammen.
Når det er blandet godt sammen skal dejen i en smurt form og i bages i ovnen i 30-40 min ve 180 grader almindelig ovn.
Imens kagen er i ovnen laves glasuren
Smør eller bagemargarine, flormelis, vanilje, kakao, vand eller kaffe blandes sammen til en ensartet masse.

Når kagen er færdig tages den ud. Glasuren skal på når kagen er lidt lun, så er den nemmere at fordele på kagen.

20140528-233531-84931781.jpg

20140528-233635-84995736.jpg

20140528-234021-85221484.jpg

velbekomme

Skriv et svar