Klassisk brownie

foto 3
foto 1
Bagt i springform str 22 cm

Du skal bruge:
180 g smør (rigtig smør)
180 g god mørk chokolade
3 æg
1/2 tsk Vaniljepulver eller 1 tsk vaniljesukker
250 g sukker
110 g mel
1/2 tsk salt
Start med at tænde oven på 180 grader.

Sådan gør du
Chokolade og smør smeltes sammen i en gryde eller i mikroovnen og køles af.
Æg, sukker og vanille piskes sammen til massen er helt lys og dejlig luftig. Derefter vendes chokolade/smør blandingen i.

Mel og salt sigtes i blandingen og vendes forsigtigt rundt til den er ensartet. Kommes i en beklædt eller smurt springform.
Bages 25-30 minutter. Kagen er færdig når det krakelerer på toppen men stadig er dejlig svampet indeni.

Vi fik varm kakao med flødeskum og små skumfiduser til mmmmh

Skriv et svar