Luftig drømmekage

  

Dejen:

 • 50g smør 
 • 4 æg
 • 3 1/2 dl sukker 
 • 4 1/2 dl mel 
 • 1 tsk vanilje pulver 
 • 1 1/2 tsk bagepulver 
 • 2 dl mælk 

Fyld 

 • 150g smør 
 • 4 1/2 dl kokosmel 
 • 230g brunfarin 
 • 1/2 tsk vanilje pulver 
 • 1/2 dl mælk 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft 

Sådan gør du 

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 5 x 22 x 30 cm)  kagen skal bages i ca 15 min. 

Fyld 

Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud (den skal være næsten færdigbagt) og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen i 3 minutter 

Velbekomme 

Skriv et svar