Sundere snickers

6
1
Disse lækre snickers består af 3 lag.
Bund:
250 g mandler
150 g rosiner
4 friske dadler, uden sten.
2

“Karamel”:
24 friske dadler, uden sten
3 spsk kokosolie – smeltes kort i mikroovnen
3 spsk kogende vand
1/2 tsk vanilje pulver eller 1/2 vaniljestang – kan udelades.
3

Topping:
90 g saltede peanuts, grofthakket.
100-125 g minimum 70% chokolade
5

Sådan gør du:
Bund:
1: Mandler blendes i en minihakker til de har en fin konsistens, ca 30 sekunder. Derefter kommes de i en seperat skål.
2: Dadler og rosiner blendes til en ensartet masse.
3: Mandlerne hældes over til rosin-dadel-massen og det hele blendes sammen. Afhængig af hvor stor din hakker i, kan portionen deles lidt op og til sidst æltes massen med hænderne.
4: Kom bagepapir i en form fx 20×30 cm og “mas” massen godt sammen ned i formen. Det tager lidt tid.
4

Karamel:
1: Dadler, smeltet kokosolie, vanilje og vand blendes til en ensartet blød og cremet masse. Smør “Karamellen” ud over bunden og drys med de grofthakkede peanuts.
7 8

Topping:
1: Smelt forsigtet chokoladen i mikroovnen og fordel den ud over kagen.
2: Stil på køl minimum 2 timer før kagen skæres ud i mundrette stykker.

Kan fryses.
IMG_3717

Opskriften er fra MichelleKristensen.dk, med et par enkelte ændringer

Skriv et svar