Squashkage

Opskrift fra hjerteforeningen
squash2

squash1
Lidt mindre fedtholdig, men super lækker squashkage. Kan fx bages i to rugbrødforme eller en springform 22-24 cm i diameter. 6-8 personer.

Du skal bruge:
3 æg
225 g brun farin
1⁄2 dl oliemargarine
1⁄2 dl letmælk
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
300 g groftrevet squash (med skrald)
75 g rosiner (kan udelades)

Frosting:
125 g flødeost
50 g flormelis

Sådan gør du:
1: Pisk æg og brun farin til det er luftig.
2: Rør oliemargarine og mælk i.
3: Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner.
4: Hæld dejen i en form, beklædt med bagepapir.
5: Bag kagen midt i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.
6: Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den helt afkølede kage.

Skriv et svar