Hindbærsnitter

Runde hindbærsnitter

Ca. 16 stk.

Du skal bruge:
Mørdej
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
150 g stuetempereret smør
70 g flormelis
250 g mel
1/2 dl kold vand 

Fyld
200 g hindbærsyltetøj

Pynt
200 g flormelis + lidt vand
Frysetørrede hindbær

Sådan gør du:

Bland vaniljesukker, bagepulver, smør, flormelis og mel sammen. Tilsæt vandet og ælt dejen indtil den er glat og smidig

Stil dejen på køl i 30 min, så er den nemmere at arbejde med.

Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel til den er ca. 3 mm tyk. Udstik cirkler af dejen, ca. 8 cm i diameter.

Læg cirkelstykkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8 min. ved 190 grader. Tag dem ud når de let gyldne gyldne under bunden.

Spred halvdelen af de bagte kagecirkler ud på bordet. De skal bruges som bunde til dine hindbærsnitter. Kom 1½ tsk hindbærmarmelade på hver bund. Saml dine hindbærsnitter ved at lægge en kagecirkel ovenpå.

Bland glasur af vand og flormelis og kom det på toppen af hindbærsnitterne