Hindbærsnitter

Hindbærsnitter er nemme at lave og så smager de bare rigtig godt!

Ca. 16 stk. 

Ingredienser:

 Dejen:

  • 1 tsk vaniljesukker 
  • 1 tsk bagepulver 
  • 150 g stuetempereret smør 
  • 70 g flormelis 
  • 250 g mel 
  • 1/2 dl kold vand 

Fyld 

  • 200 g hindbærsyltetøj

Pynt 

  • 200 g flormelis + lidt vand 
  • Evt frysetørrede hindbær 

Sådan gør du: 

Bland vaniljesukker, bagepulver, smør, flormelis og mel sammen.

Når det er blandet godt sammen tilsættes vandet. Ælt dejen indtil den er glat og smidig 

Stil dejen på køl i 30 min, så er den nemmere at arbejde med. 

Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel til den er ca. 3 mm tyk. Udstik cirkler af dejen, ca. 8 cm i diameter. Du skal bruge 2 dejcirkler pr. hindbærsnitte.

Læg cirkelstykkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8 min. ved 190 grader.

Tryk dem lidt ned, så de er lige. Ellers kan de blive skæve når de er færdig bagt. 

 De færdigbagte bunde til hindbærsnitter må gerne virke lidt halvbagte. Tag dem ud når de bliver lidt gyldende i bunden. 

Spred halvdelen af de bagte kagecirkler ud på bordet. De skal bruges som bunde til dine hindbærsnitter. Kom 1½ tsk hindbærmarmelade på hver bund. Saml dine hindbærsnitter ved at lægge en kagecirkel ovenpå.
Glasur og hindbær drys 

Bland flormelis og vand godt.

Smør glasuren på toppen af  hindbærsnitterne og drys dem straks med hakket pistacie og de frysetørrede hindbær.

Skriv et svar